مقالات آموزشی

17 غذا برای کاهش قندخون

1-کلم بروکلی و جوانه های کلم بروکلی

سولفورافان نوعی ایزوتیوسیانات است که خاصیت کاهش قند خون دارد. این ماده شیمیایی گیاهی از طریق واکنش آنزیمی هنگام خرد کردن یا جویدن کلم بروکلی تولید می شود.

مطالعات آزمایشگاهی، حیوانی و انسانی نشان داده اند که عصاره کلم بروکلی غنی از سولفورافان دارای اثرات ضد دیابتی قوی است و به افزایش حساسیت به انسولین و کاهش قند خون و نشانگرهای استرس اکسیداتیو کمک می کند.

2-غذاهای دریایی

غذاهای دریایی، از جمله ماهی و صدف، منبع ارزشمندی از پروتئین، چربی های سالم، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها هستند که ممکن است به تنظیم سطح قند خون کمک کنند.

پروتئین برای مدیریت قند خون ضروری است. به هضم آهسته کمک می کند، از افزایش قند خون بعد از غذا جلوگیری می کند و احساس سیری را افزایش می دهد. به علاوه، ممکن است به جلوگیری از پرخوری و ترویج کاهش چربی اضافی بدن کمک کند، دو اثر ضروری برای سطح قند خون سالم..

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *